BOUTIQUE

Onze nieuwe boutique

U bent van harte welkom in onze prachtige winkel & showroom ‘Silkcreators Boutique by Jacco Otten’ in het centrum van Nijmegen. Hier vind je een prachtige en uitgebalanceerde collectie van zijden bloemen en planten. Daarnaast bieden wij bijzondere cadeaus, en stijlvolle woonaccessoires aan. Bij Silkcreators geloven we dat kunst een statement moet maken. Onze kunstbloemen zijn niet alleen decoratieve stukken, maar ook gespreksstarters en bronnen van bewondering. Ze voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte en creëren een sfeer van luxe en schoonheid.

Onze boutique is tevens een showroom voor professionals zoals interieurarchitecten en stylisten, waar we samen unieke objecten creëren. Laat je inspireren en adviseren door onze gepassioneerde medewerkers, die graag hun kennis en expertise met je delen. Of het nu gaat om een opvallend statementstuk of juist subtiele accenten, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte keuzes die passen bij jouw stijl en interieur. 

Dit kan uiteraard met een eigen vaas of pot, of u kiest voor een prachtexemplaar uit onze unieke collectie. Laat onze creators jouw visie tot leven brengen met unieke kunstwerken die de grenzen van schoonheid verleggen. Creëer een omgeving die het hart raakt en een blijvende indruk achterlaat. Silkcreators, waar kunst een hoogtepunt wordt in luxe interieurs en waar elk project een meesterwerk wordt.